Παναγια Σουμελα Τραπεζουντα - Panagia Soymela To Monasthri Poy Katestrepsan Oi Toyrkoi Sth Genoktonia H Eikona Ths Panagias Sw8hke Giati Eixe 8aftei Se Kontino Parekklhsi Benizelos Kai Inonoy Symfwnhsan Na 3e8aftei Kai Na Metafer8ei Sthn Ellada - Η πατριαρχικη λειτουργια στην παναγια σουμελα του ποντου (βιντεο) πατριαρχική θεία λειτουργία τελείται σήμερα, κυριακή 15 αυγούστου 2021, στην πατριαρχική μονή της παναγίας σουμελά στην.

Παναγια Σουμελα Τραπεζουντα - Panagia Soymela To Monasthri Poy Katestrepsan Oi Toyrkoi Sth Genoktonia H Eikona Ths Panagias Sw8hke Giati Eixe 8aftei Se Kontino Parekklhsi Benizelos Kai Inonoy Symfwnhsan Na 3e8aftei Kai Na Metafer8ei Sthn Ellada - Η πατριαρχικη λειτουργια στην παναγια σουμελα του ποντου (βιντεο) πατριαρχική θεία λειτουργία τελείται σήμερα, κυριακή 15 αυγούστου 2021, στην πατριαρχική μονή της παναγίας σουμελά στην.. Ανοίγει η μονή σουμελά για το κοινό μετά από πέντε χρόνια πριν από 1 μήνα 15 ημέρες Ο τάσος μπακασέτας παρακολούθησε τη λειτουργία του δεκαπενταύγουστου στην παναγία σουμελά. Ο πρώτος προσέφερε στη μονή ανεκτίμητης αξίας σταυρό με τιμιόξυλο, ο οποίος σήμερα μετά από πολλές περιπέτειες, βρίσκεται μαζί με. Για τρίτη συνεχώμενη χρονιά το καλύτερο ελληνικό κανάλι η ετ 3 μας μετέφερε στο αλησμόνητο πόντο,τον. Πρωινή αναχώρηση για την ιστορική μονή της παναγία σουμελά, λαξεμένη σε μια σχισμή του βράχου, στη καρδιά των ποντιακών 'αλπεων.

Βρίσκεται χτισμένος έξω από τα τείχη της τραπεζούντας, σύνθετος σταυροειδής εγγεγραμμένος με τρούλο, νάρθηκα και τρία εντυπωσιακά προπύλαια, και πλαισιώνεται από έναν πύργο με παρεκκλήσι, καθώς και από κατάλοιπα μιας μικρότερης εκκλησίας, αλλά και άλλων κτισμάτων, κατά. Μετάδοση μόνο για ελλάδα (live streaming) μετάδοση παγκοσμίως (live streaming) κατάλληλο για όλους Μετά από πέντε χρόνια εργασιών η μονή της παναγίας σουμελά στην τραπεζούντα, ένα από τα σημαντικότερα ιστορικά , τουριστικά και θρησκευτικά κέντρα της τουρκίας, παραδόθηκε στο κοινό, κατά τη διάρκεια τελετής. Στην «καρδιά» του ποντιακού ελληνισμού, την παναγία σουμελά στην τραπεζούντα, βρέθηκε και η κάμερα του. Ανοιγει μετα απο εξι χρονια για το κοινο η παναγια σουμελα πριν από 1 μήνα 13 ημέρες.

Erntogan To Dekapentaygoysto 8a Mporei Na Ginei Leitoyrgia Sthn Panagia Soymela Skai
Erntogan To Dekapentaygoysto 8a Mporei Na Ginei Leitoyrgia Sthn Panagia Soymela Skai from www.skai.gr
Ο τάσος μπακασέτας παρακολούθησε τη λειτουργία του δεκαπενταύγουστου στην παναγία σουμελά. Οι εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης του ιστορικού μοναστηριού της ορθοδοξίας έφεραν στο φως ένα μυστικό τούνελ. Ανοιγει μετα απο εξι χρονια για το κοινο η παναγια σουμελα πριν από 1 μήνα 13 ημέρες. Τον ιανουάριο του 2015 ήρθε στο φως μια περίτεχνη τοιχογραφία της παναγίας, που είχε μείνει στο σκοτάδι, από τότε που οι πόντιοι εγκατέλειψαν τον πόντο, Βρίσκεται χτισμένος έξω από τα τείχη της τραπεζούντας, σύνθετος σταυροειδής εγγεγραμμένος με τρούλο, νάρθηκα και τρία εντυπωσιακά προπύλαια, και πλαισιώνεται από έναν πύργο με παρεκκλήσι, καθώς και από κατάλοιπα μιας μικρότερης εκκλησίας, αλλά και άλλων κτισμάτων, κατά. Την θεία λειτουργία στην παναγία σουμελά της τραπεζούντας τέλεσε ο οικουμενικός πατριάρχης βαρθολομαίος. Δέος έχει προκαλέσει μια πρόσφατη ανακάλυψη στην παναγία σουμελά. Η πατριαρχικη λειτουργια στην παναγια σουμελα του ποντου (βιντεο) πατριαρχική θεία λειτουργία τελείται σήμερα, κυριακή 15 αυγούστου 2021, στην πατριαρχική μονή της παναγίας σουμελά στην.

Οι εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης του ιστορικού μοναστηριού της ορθοδοξίας έφεραν στο φως ένα μυστικό τούνελ.

Τον ιανουάριο του 2015 ήρθε στο φως μια περίτεχνη τοιχογραφία της παναγίας, που είχε μείνει στο σκοτάδι, από τότε που οι πόντιοι εγκατέλειψαν τον πόντο, Ανοιγει μετα απο εξι χρονια για το κοινο η παναγια σουμελα πριν από 1 μήνα 13 ημέρες. Πόσων ετών κοιμήθηκε η παναγία και ποια ήταν η ζωή της; Μετάδοση μόνο για ελλάδα (live streaming) μετάδοση παγκοσμίως (live streaming) κατάλληλο για όλους Πάνω στους απόκρημνους βράχους του όρους μελά, λίγα χιλιόμετρα μετά από το δρόμο που οδηγεί από την τραπεζούντα στη ματσούκα, βρίσκεται γαντζωμένη η ιερά βασιλική, πατριαρχική και σταυροπηγιακή μονή της παναγίας σουμελά. Εκδρομεσ κωνσταντινουπολη ποντοσ παναγια σουμελα τραπεζουντα. Την θεία λειτουργία στην παναγία σουμελά της τραπεζούντας τέλεσε ο οικουμενικός πατριάρχης βαρθολομαίος. «όλη η ελλάδα μια αγκαλιά» από την ένωση ποντίων καλαμαριάς — χορηγός επικοινωνίας είναι το τραπεζουντα.gr Ζωντανή σύνδεση παναγία σουμελά τραπεζούντα. Με σταμάτη σπανουδάκη έκανε τα εγκαίνια της παναγιάς σουμελά ο τούρκος πρόεδρος, ρετζέπ ταγίπ ερντογάν. Δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος η καθιερωμένη προσευχή στην παναγία σουμελά, στο όρος μελά, στην τραπεζούντα, καθώς τα έργα ανάπλασης της μονής δεν πρόλαβαν να ολοκληρωθούν. Βρίσκεται χτισμένος έξω από τα τείχη της τραπεζούντας, σύνθετος σταυροειδής εγγεγραμμένος με τρούλο, νάρθηκα και τρία εντυπωσιακά προπύλαια, και πλαισιώνεται από έναν πύργο με παρεκκλήσι, καθώς και από κατάλοιπα μιας μικρότερης εκκλησίας, αλλά και άλλων κτισμάτων, κατά. Οι εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης του ιστορικού μοναστηριού της ορθοδοξίας έφεραν στο φως ένα μυστικό τούνελ.

Αρχιεπισκοποσ ιερωνυμοσ παναγια σουμελα τραπεζουντα ευξεινοσ ποντοσ. Μετά από πέντε χρόνια εργασιών η μονή της παναγίας σουμελά στην τραπεζούντα, ένα από τα σημαντικότερα ιστορικά , τουριστικά και θρησκευτικά κέντρα της τουρκίας, παραδόθηκε στο κοινό, κατά τη διάρκεια τελετής. Ανοιγει μετα απο εξι χρονια για το κοινο η παναγια σουμελα πριν από 1 μήνα 13 ημέρες. Οι εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης του ιστορικού μοναστηριού της ορθοδοξίας έφεραν στο φως ένα μυστικό τούνελ. Ζωντανή σύνδεση παναγία σουμελά τραπεζούντα.

Panagia Soymela Bikipaideia
Panagia Soymela Bikipaideia from upload.wikimedia.org
Έπειτα από δύο χρόνια «σιωπής», καθώς η τελευταία λειτουργία τελέστηκε τον αύγουστο του 2015 προεξάρχοντος του οικουμενικού πατριάρχη βαρθολομαίου, ο ρετζέπ ταγίπ ερντογάν, έδωσε το «πράσινο φως» ώστε να ανοίξει και. Παναγια σουμελα τραπεζουντασ έκλεισε και πάλι η παναγία σουμελά λόγω εργασιών 07/11/2020 07/11/2020 198 Μετά από πέντε χρόνια εργασιών η μονή της παναγίας σουμελά στην τραπεζούντα, ένα από τα σημαντικότερα ιστορικά , τουριστικά και θρησκευτικά κέντρα της τουρκίας, παραδόθηκε στο κοινό, κατά τη διάρκεια τελετής. Πάνω στους απόκρημνους βράχους του όρους μελά, λίγα χιλιόμετρα μετά από το δρόμο που οδηγεί από την τραπεζούντα στη ματσούκα, βρίσκεται γαντζωμένη η ιερά βασιλική, πατριαρχική και σταυροπηγιακή μονή της παναγίας σουμελά. «όλη η ελλάδα μια αγκαλιά» από την ένωση ποντίων καλαμαριάς — χορηγός επικοινωνίας είναι το τραπεζουντα.gr Δέος έχει προκαλέσει μια πρόσφατη ανακάλυψη στην παναγία σουμελά. Ανοίγει η μονή σουμελά για το κοινό μετά από πέντε χρόνια πριν από 1 μήνα 15 ημέρες Ο τάσος μπακασέτας παρακολούθησε τη λειτουργία του δεκαπενταύγουστου στην παναγία σουμελά.

Ανοίγει η μονή σουμελά για το κοινό μετά από πέντε χρόνια πριν από 1 μήνα 15 ημέρες

«όλη η ελλάδα μια αγκαλιά» από την ένωση ποντίων καλαμαριάς — χορηγός επικοινωνίας είναι το τραπεζουντα.gr Στην «καρδιά» του ποντιακού ελληνισμού, την παναγία σουμελά στην τραπεζούντα, βρέθηκε και η κάμερα του. Πόσων ετών κοιμήθηκε η παναγία και ποια ήταν η ζωή της; Στην παναγία σουμελά στην τραπεζούντα, το σύμβολο του ποντιακού ελληνισμού, επιστρέφουν και φέτος τον δεκαπενταύγουστο οι προσκυνητές, μαζί με τον οικουμενικό πατριάρχη. Τον ιανουάριο του 2015 ήρθε στο φως μια περίτεχνη τοιχογραφία της παναγίας, που είχε μείνει στο σκοτάδι, από τότε που οι πόντιοι εγκατέλειψαν τον πόντο, Πρωινή αναχώρηση για την ιστορική μονή της παναγία σουμελά, λαξεμένη σε μια σχισμή του βράχου, στη καρδιά των ποντιακών 'αλπεων. Σήμερα τρίτη άνοιξε η ιστορική μονή της παναγίας σουμελά στην τραπεζούντα του πόντου έπειτα από πέντε χρόνια εργασιών. Δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος η καθιερωμένη προσευχή στην παναγία σουμελά, στο όρος μελά, στην τραπεζούντα, καθώς τα έργα ανάπλασης της μονής δεν πρόλαβαν να ολοκληρωθούν. Έπειτα από δύο χρόνια «σιωπής», καθώς η τελευταία λειτουργία τελέστηκε τον αύγουστο του 2015 προεξάρχοντος του οικουμενικού πατριάρχη βαρθολομαίου, ο ρετζέπ ταγίπ ερντογάν, έδωσε το «πράσινο φως» ώστε να ανοίξει και. Βρίσκεται χτισμένος έξω από τα τείχη της τραπεζούντας, σύνθετος σταυροειδής εγγεγραμμένος με τρούλο, νάρθηκα και τρία εντυπωσιακά προπύλαια, και πλαισιώνεται από έναν πύργο με παρεκκλήσι, καθώς και από κατάλοιπα μιας μικρότερης εκκλησίας, αλλά και άλλων κτισμάτων, κατά. Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Ο τάσος μπακασέτας παρακολούθησε τη λειτουργία του δεκαπενταύγουστου στην παναγία σουμελά. Αυτοί είναι οι τυχεροί λαχνοί

Πέρσι, την πρώτη χρονιά που δόθηκε άδεια από τις τουρκικές αρχές μετά από τις. Στην «καρδιά» του ποντιακού ελληνισμού, την παναγία σουμελά στην τραπεζούντα, βρέθηκε και η κάμερα του. Ανοιγει μετα απο εξι χρονια για το κοινο η παναγια σουμελα πριν από 1 μήνα 13 ημέρες. Μετά από πέντε χρόνια εργασιών η μονή της παναγίας σουμελά στην τραπεζούντα, ένα από τα σημαντικότερα ιστορικά , τουριστικά και θρησκευτικά κέντρα της τουρκίας, παραδόθηκε στο κοινό, κατά τη διάρκεια τελετής. Στην παναγία σουμελά στην τραπεζούντα, το σύμβολο του ποντιακού ελληνισμού, επιστρέφουν και φέτος τον δεκαπενταύγουστο οι προσκυνητές, μαζί με τον οικουμενικό πατριάρχη.

Trapezoynta Megales Oi Katastrofes Sthn Panagia Soymela Apo Agnwstoys Fwto Pronews
Trapezoynta Megales Oi Katastrofes Sthn Panagia Soymela Apo Agnwstoys Fwto Pronews from www.pronews.gr
Ο πρώτος προσέφερε στη μονή ανεκτίμητης αξίας σταυρό με τιμιόξυλο, ο οποίος σήμερα μετά από πολλές περιπέτειες, βρίσκεται μαζί με. Στην «καρδιά» του ποντιακού ελληνισμού, την παναγία σουμελά στην τραπεζούντα, βρέθηκε και η κάμερα του. Πάνω στους απόκρημνους βράχους του όρους μελά, λίγα χιλιόμετρα μετά από το δρόμο που οδηγεί από την τραπεζούντα στη ματσούκα, βρίσκεται γαντζωμένη η ιερά βασιλική, πατριαρχική και σταυροπηγιακή μονή της παναγίας σουμελά. Με σταμάτη σπανουδάκη έκανε τα εγκαίνια της παναγιάς σουμελά ο τούρκος πρόεδρος, ρετζέπ ταγίπ ερντογάν. Στην παναγία σουμελά στην τραπεζούντα, το σύμβολο του ποντιακού ελληνισμού, επιστρέφουν και φέτος τον δεκαπενταύγουστο οι προσκυνητές, μαζί με τον οικουμενικό πατριάρχη. Πέρσι, την πρώτη χρονιά που δόθηκε άδεια από τις τουρκικές αρχές μετά από τις. Για τρίτη συνεχώμενη χρονιά το καλύτερο ελληνικό κανάλι η ετ 3 μας μετέφερε στο αλησμόνητο πόντο,τον. Δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος η καθιερωμένη προσευχή στην παναγία σουμελά, στο όρος μελά, στην τραπεζούντα, καθώς τα έργα ανάπλασης της μονής δεν πρόλαβαν να ολοκληρωθούν.

Για τρίτη συνεχώμενη χρονιά το καλύτερο ελληνικό κανάλι η ετ 3 μας μετέφερε στο αλησμόνητο πόντο,τον.

Αφιέρωμα στον πόντο τραπεζούντα πλάτανά και στην πρώτη θεία λειτουργία στην παναγία σουμελά ευχαριστώ πολύ τους δύο φίλους που με τα τραγούδια τους στόλισαν το βίντεο αλλά και με έκαναν να αγαπήσω τον πόντο τον φίλο. Εκδρομεσ κωνσταντινουπολη ποντοσ παναγια σουμελα τραπεζουντα. Αρχιεπισκοποσ ιερωνυμοσ παναγια σουμελα τραπεζουντα ευξεινοσ ποντοσ. Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Την θεία λειτουργία στην παναγία σουμελά της τραπεζούντας τέλεσε ο οικουμενικός πατριάρχης βαρθολομαίος. Πρωινή αναχώρηση για την ιστορική μονή της παναγία σουμελά, λαξεμένη σε μια σχισμή του βράχου, στη καρδιά των ποντιακών 'αλπεων. «όλη η ελλάδα μια αγκαλιά» από την ένωση ποντίων καλαμαριάς — χορηγός επικοινωνίας είναι το τραπεζουντα.gr Ζωντανή σύνδεση παναγία σουμελά τραπεζούντα. Έπειτα από δύο χρόνια «σιωπής», καθώς η τελευταία λειτουργία τελέστηκε τον αύγουστο του 2015 προεξάρχοντος του οικουμενικού πατριάρχη βαρθολομαίου, ο ρετζέπ ταγίπ ερντογάν, έδωσε το «πράσινο φως» ώστε να ανοίξει και. Ανοιγει μετα απο εξι χρονια για το κοινο η παναγια σουμελα πριν από 1 μήνα 13 ημέρες. Με σταμάτη σπανουδάκη έκανε τα εγκαίνια της παναγιάς σουμελά ο τούρκος πρόεδρος, ρετζέπ ταγίπ ερντογάν. Στην παναγία σουμελά στην τραπεζούντα, το σύμβολο του ποντιακού ελληνισμού, επιστρέφουν και φέτος τον δεκαπενταύγουστο οι προσκυνητές, μαζί με τον οικουμενικό πατριάρχη. Πόσων ετών κοιμήθηκε η παναγία και ποια ήταν η ζωή της;

Τον ιανουάριο του 2015 ήρθε στο φως μια περίτεχνη τοιχογραφία της παναγίας, που είχε μείνει στο σκοτάδι, από τότε που οι πόντιοι εγκατέλειψαν τον πόντο, παναγια σουμελα. Ο πρώτος προσέφερε στη μονή ανεκτίμητης αξίας σταυρό με τιμιόξυλο, ο οποίος σήμερα μετά από πολλές περιπέτειες, βρίσκεται μαζί με.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook